The product has been added to your cart
  • Tel. +468-22 50 00
  • support@hilkeindesign.se
Show VAT:

FABRICS

Textilier för ditt hem - från Hilkeindesign

Hos Hilkeindesign kan du shoppa smakfulla textilier för olika användningsområden. För att göra det enklare för dig har vi delat upp kategorin i två underkategorier: kuddar/kuddfodral och handdukar. Vi hoppas att du ska hitta något som passar din smak. Låt dig inspireras av ett sortiment som har valts ut av oss med våra höga krav på kvalitet och estetik.

Vilka märken finns det?

Vårt sortiment uppdateras löpande, för att du som kund alltid ska ha vackra och funktionella produkter att välja bland. De varumärken vi jobbar med inom textilier är bland andra Bloomingville, Ernst, William Morris och AYTM. Det som förenar dessa märken är att de står för kvalitet och snygg design. För den stilmedvetna konsumenten.

Läs mer om varje produkt

I vyn nedan ser du de olika produkter som finns i sortimentet. Om du klickar på det lilla i:et bredvid produkterna kan du läsa mer om dem. Där står sådant som material och andra detaljer. De produkter som har köp-knapp bredvid sig kan levereras omgående, medan de med förboka-funktion inte finns i lager just nu. De levereras så fort de kommer in. Lagerstatusen uppdateras fortlöpande.

För dig som har frågor

Undrar du över något? Vi har sammanställt en lista med de vanligaste frågorna från våra kunder, och besvarat dessa. Du hittar dem på den här sidan. Om det du undrar inte finns omnämnt, hör gärna av dig så hjälper vid dig. Vi vill göra er kunder så nöjda att ni berättar om oss för vänner och bekanta. Ha en skön dag och lycka till med ditt inredningsarbete!

 

Svenska English

Payment methods
Categories
Customer's Area
To top