The product has been added to your cart
  • Tel. +468-22 50 00
  • support@hilkeindesign.se
Show VAT:

LIVING ROOM

Vackra inredningsdetaljer för ditt vardagsrum

I kategorin vardagsrum har vi samlat vackra och smakfulla krukor, lampor, porslin, kuddar med mera. Allt för att du ska hitta inspirerande produkter för att komplettera ditt vardagsrum. Vi på Hilkeindesign har valt ut artiklar av högsta kvalitet. Du som handlar från oss ska veta du att du alltid får bra produkter.

Vilka varumärken finns för vardagsrums-produkter?

De 30+ varumärken vi jobbar med är noggrant utvalda för att vi tycker att de passar in i vårt sortiment. Under kategorin vardagsrum finns produkter från Garden Glory, Globen Lightning. Ernst, Deko Hem, Cristina Re med flera. Bläddra igenom i lugn och ro, och låt dig väl inspireras. Vi hoppas du ska tycka om våra vardagsrumsprodukter!

Köp eller förbokning?

Det finns lite olika sorters knappar bredvid våra produkter. Vissa av våra artiklar för vardagsrummet har fått köp-knappar, medan andra endast kan förbokas. Köp-knappar bredvid produkten betyder att den finns i lager, medan övriga är beställningsvaror. Några produkter har endast info-knapp, och där är det mer oklart med när produkten inkommer till lager. Lagerstatus uppdateras allt eftersom. Besök oss gärna igen om det du letar efter inte finns i butiken just nu.

För dig med funderingar

Har du frågor? Besök vår sida med de vanligaste frågorna från våra kunder. Kanske finns det du undrar där. Om din fråga inte är med bland frågorna på sidan, kontakta oss så hjälper vid dig. Vår ambition är att göra våra kunder så nöjda att de sprider vårt namn vidare till vänner och bekanta. Vi på Hilkeindesign önskar dig en trevlig dag!

 

Svenska English

Payment methods
Categories
Customer's Area
To top